De 1-fase spanningsrail, een trend voor kleine boutiques

Een spanningsrail laat elke verlichting uitblinken. De smallere 1-fase spanningsrail is erg mooi voor kleinere projecten, dankzij de bescheiden hoogte van 20 millimeter. De rails die wij verkopen zijn van Nordic Aluminium, een Fins kwaliteitsmerk. Dit wordt gezien als dé standaard in hoogwaardige spanningsrail systemen.

Flexibiliteit

Met behulp van een 1-fase spanningsrail leg je de basis voor veel flexibiliteit in een verlichtingsplan. De 1-fase rail zorgt ervoor dat de railspots eenvoudig verschoven kunnen worden over het railsysteem.

Vergelijking

In vergelijking met de 3-fase spanningsrail, is de 1-fase spanningsrail smaller, dit zorgt voor een elegante en compacte look. Daarnaast hoeven de koperdraden niet gebogen te worden wanneer je deze op maat zaagt. Wat goed om te weten is, is dat je met de 1-fase spanningsrail dimbare armaturen kan dimmen met phase-cut. Dit is een optimale manier van dimmen voor kleine boutiques en winkels, woningen, bars en cafetaria’s.

Mogelijkheden

De Nordic Aluminium 1-fase railsystemen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en grijs. Hierdoor past het in ieder interieur. Daarnaast kun je kiezen uit een rail van één, twee of drie meter. De 1-fase spanningsrail is ook verkrijgbaar als inbouwvariant.

Aanbod

We hebben verschillende spots die bevestigd kunnen worden aan de spanningsrail. Benieuwd naar het aanbod? Bekijk dan hier het assortiment. Ook vind je bij ons alle toebehoren. Zoals een GB 67S Schuko adapter, waarmee een stroompunt gemakkelijk gecreëerd kan worden.

Contact

De spanningsrailsystemen zijn op voorraad, waardoor we snel kunnen leveren. Uiteraard zijn wij er om je te adviseren. Neem gerust contact met ons op, we bespreken graag de vele mogelijkheden met je.

We are #lightbuilders: Jos is een van ons.
Grote kans dat wanneer je ons belt, je hem aan…
Haarfijn uitlichten, vanuit het hart van de zaak.
In een winkel zoals die van Vodafone, is maximale flexibiliteit…
NIEUW: Drie aanwinsten High-Efficiency serie.
Ben je op zoek naar een armatuur dat maar liefst…