Utiliteitsverlichting.

Een werkplek, comfortabeler dan thuis

Beter presteren en leren. Een groter gevoel van veiligheid. En meer comfort. Goede utiliteitsverlichting draagt ​​op veel verschillende manieren bij aan een prettige leefomgeving. Vooral omdat we hier dagelijks veel tijd doorbrengen, maakt dat een groot verschil.

Waarde op lange termijn

We zijn er trots op dat we met onze producten een bijdrage leveren aan projecten in kantoren, onderwijsinstellingen en zorgcentra. Duurzaamheid staat altijd centraal. Je kunt altijd rekenen op zowel een optimale lichtopbrengst als een flinke energiebesparing.

Ontdek onze kantoorverlichting op maat

Bij Light4U delen we graag onze expertise. Kom gerust eens langs in onze inspiratieruimte. Ervaar ondermeer hoe hoogwaardige Human Centric verlichting het verschil maakt. Maak gerust een afspraak door contact op te nemen met Jos Pol.

Wij zijn thuis in utiliteitsverlichting

Bekijk onze projecten in de utiliteitsbouw en ons assortiment. Mocht je specifieke wensen hebben, neem dan gerust contact op met Zuzana Nadim of Ferdi Göc. Wij werken graag een oplossing op maat uit of helpen je bij het opstellen van uw lichtplan.

Projecten.