Cardan S: Aanpassen in no-time.

Stel. Je hebt een winkel waarvan je collectie om de paar weken wijzigt. Een showroom waar elke dag andere auto’s een plek vinden. Of een tentoonstellingsruimte waarin altijd ruimte is voor nieuwe kunstwerken. Dan heb je behoefte aan verlichting die heel eenvoudig aan te passen is.

Apart geïntegreerd.

Met een cardanisch systeem kun je tot in de finesses verlichten en bovendien razendsnel aanpassen. De Light4U Cardan S is een compacte inbouwspot met de kwaliteiten van een trackspot. Dat zit zo. De lichtbronnen zijn namelijk los van elkaar draaibaar en kantelbaar. Of je nu voor een armatuur met een, twee of drie lichtbronnen kiest.

In een handomdraai.

Een ander item in je productpresentatie uitlichten? Of een nieuw kunstwerk? Dankzij de vrije rotatie van de Cardan regel je dat in een handomdraai. Dit multifunctionele armatuur is trouwens ook perfect als algemene verlichting te gebruiken.

Voor jou op maat gebouwd.

Uiteraard biedt dit compacte armatuur uitgebreide besturings- en dimopties. Helemaal finetunen? We verrijken je Cardan graag met modules voor ondermeer food, mode en kunst. Bekijk hier alle mogelijkheden. Meer weten? Onze experts helpen je graag verder.

We are #lightbuilders: Jos is een van ons.
Grote kans dat wanneer je ons belt, je hem aan…
Haarfijn uitlichten, vanuit het hart van de zaak.
In een winkel zoals die van Vodafone, is maximale flexibiliteit…
NIEUW: Drie aanwinsten High-Efficiency serie.
Ben je op zoek naar een armatuur dat maar liefst…