De railspot die van vaste waarde is in flexibele lichtplannen.

Bent u op zoek naar een railspot waarmee u op beurzen, tijdens exposities en in etalages steeds weer op een andere manier kunt verlichten? De Light4U Surt heeft alles in huis om keer op keer te verlichten zoals u dat wilt. En dat in een handomdraai.

Beursstands, exposities en etalages hebben twee aspecten gemeen: ze vragen om tot in detail afgestelde verlichting en ze hebben een hoge omloopsnelheid. En laat dat nou net de twee uitdagingen zijn die de railspot Surt graag aangaat.

Draai simpelweg aan het armatuur om de gradenbundel in te stellen en varieer traploos van 15 ° tot 60 °. Het lichtniveau aanpassen? Ook dat kan met klein gemak. De Surt is dimbaar binnen een bereik van 10-100% via de potentiometer aan de achterkant. Zo kunt u het lichtniveau aanpassen zonder enig controlesysteem.

Niet voor niets is de Surt railspot inmiddels bij veel projectverlichters een vaste waarde. Deze verstelbare 3-fasen railspot met Nordic track-adapter is verkrijgbaar in wit, grijs en zwart. De highlights van deze fraaie alleskunner? We zetten ze graag nog even op een rijtje:

  • Dimbereik 10-100%
  • Verstelbare lens van 15° – 60°
  • Lumen output tot 2150 lumen
  • Standaard met CRI >90
  • Casambi en Dali op aanvraag
  • Geschikt voor 1 en 3 fase rail

Bekijk de volledige specs van de Light4U Surt hier. Meer info nodig? Bel ons gerust via +31 (0) 513 41 70 90 of mail ons via  info@light4u.io.

 

We are #lightbuilders: ontmoet the lightbrothers.
Bij Light4U bouwen we aan licht. En da’s elke keer…
Nieuwe Bedrijfsbrochure.
Hij is er! Onze nieuwe bedrijfsbrochure. Benieuwd naar het verhaal…
Drie tips voor schoolverlichting.
Op gebied van schoolverlichting is anno 2021, net als bij…
Menu