De Skadi familie: universeel design voor onbegrensde mogelijkheden

Bij Light4U kunnen we elk armatuur op wel duizenden manieren samenstellen. Exact hoe jij het voor ogen hebt. Een goed voorbeeld hiervan is de door ons ontwikkelde Skadi familie. Bijzonder is het universele design (één behuizing), dat op verschillende manieren te monteren is. Bovendien biedt de Skadi je een ongelofelijk breed scala aan verlichtingstechnieken. Ideaal wanneer je universele looks met veelzijdigheid wilt combineren.

Geef een impuls aan je verkoop

Uitgekiende verlichting helpt je om meer te verkopen. Het bepaalt de sfeer en zorgt voor focus op de winkelvloer. Met de juiste lichtkleuren en technieken bepaal je tot in detail waar het om draait. In welke retailomgeving dan ook. We hebben de Skadi familie zo ontwikkeld, dat ze verlichten tot in de kleinste finesses. Waar dan ook. Kies voor speciale food retail kleuren, laat kleuren in modewinkels tot leven komen met de fashion module of verrijk kunst met de art module. En wil je spectral LED? Geen probleem, wij bouwen het voor je in.

Juiste sfeer, minder energie

Creëer de juiste sfeer op elk moment van de dag. Laat verlichting zichzelf aanpassen aan het daglicht en bespaar energie. Het is mogelijk met de dim- en control opties van de Skadi. Aanpassen is heel eenvoudig. Gebruik de Casambi app op je smartphone en leg lichtaccenten zoals jij dat wilt. Ga je liever voor Phase Cut Dimming, Dali of 1-10V dimming? We verzorgen het graag voor je, op alle Skadi armaturen.

Montagemogelijkheden

De Skadi familie bestaat uit drie montage versies: een opbouwversie, een trackversie en een pendel versie. Is je plafond niet geschikt voor inbouwspots? Dan is de opbouwversie van de Skadi uitermate geschikt. De trackversie past zowel in een 3-phase als 1-phase railsysteem. Deze variant is met name populair in woonhuizen en horecagelegenheden. Met de pendelversie voeg je een elegante touch toe, terwijl je een universele uitstraling behoudt. Alle drie de uitvoeringen zijn verkrijgbaar in een ø160mm en een ø220mm variant.

Tot op de millimeter

Wil je finetunen tot op de millimeter? Kies uit verschillende stralingshoeken en accessoires, zoals een glazen of honeycomb afscherming. Kijk voor alle specificaties op de productpagina’s. Meer info? Contact ons gerust. We laten je graag verder kennismaken met deze veelzijdige familie.

Wij zijn #lightbuilders.


 

Project images:

Project: Twinsz IJs & Zo, Berkel Enschot, The Netherlands
Product: Light4U Skadi TR
Realised by: Bedrijfsverlichting.nl
Photograpy: Bianca Wesselius

Project: Stichting Zes, Breda, The Netherlands
Product: Light4U Skadi SM
Realised by: Utilicht B.V.
Photography: Ilse Withagen Interieurarchitectuur

Project: ITWOON B.V. (Performance Factory), Enschede, The Netherlands
Product: Light4U Skadi PE
Realised by: D&A Licht


 

Klaar voor de Big Bing?
Op zoek naar iets speciaals om je lichtplan een boost…
Connected, zin om verder te bouwen met jou.
Het is geen geheim dat we met zijn allen enerverende…
We are #lightbuilders: ontmoet the lightbrothers.
Bij Light4U bouwen we aan licht. En da’s elke keer…
Menu