Galerie Rozeta: de kunst van verlichting in beeld.

Het project.

Gelegen in het Slowaakse Tatra-gebergte opende Galerie Rozeta na 50 jaar lobbyen haar deuren. De galerie viert hedendaagse kunst en fungeert als ontmoetingsplaats voor jonge lokale kunstenaars.

Lichtpartner & architect.

In samenwerking met ES-PRO s.r.o., D-light projects s.r.o. en architect Ing. Arch. Peter C. Abónyi, creëerde Galerie Rozeta een adembenemende ruimte waar, dankzij de hulp van uitstekende en op maat gemaakte verlichting, moderne kunstwerken tot leven komen.

Uitdagingen.

Het project omvatte het beheer van dimniveaus van alle armaturen en het vergemakkelijken van de aanpassing van armatuurposities in verschillende kamers. Dit aanpassingsvermogen maakt het mogelijk om te voldoen aan de unieke vereisten van elke daaropvolgende tentoonstelling.

Innovatieve verlichtingsoplossing.

De Surt (4OOOK en hoge CRI), waarbij Casambi de potentiometer heeft vervangen, is gebruikt tijdens dit project. De extra flexibiliteit bij het aanpassen van de stralingshoek en het futuristische ontwerp maken de Surt de perfecte armatuur voor deze prachtige kunstgalerie, de droom van vele mensen.

The Dutch Dog: een unieke winkelervaring.
Het Project. The Dutch Dog is dé winkel voor alle…
Koninklijk Museum Delft: geschiedenis onthuld in het licht.
Het project. Het Koninklijk Museum Delft getuigt van eeuwen kunst…
Je modewinkel verrijken: de kracht van perfecte verlichting.
Het project. Het creëren van een uitnodigende sfeer is cruciaal…