Het grootse gebaar van de Nanna familie.

Van alle armaturen in ons assortiment, heeft de Nanna misschien wel de grootste impact. Niet voor niets hebben we deze armaturen naar Nanna genoemd: een reuzin uit de Noorse mythologie. Grootste kwaliteit? Het grootse gebaar!

Grote voetafdruk.

De Nanna is een bijzonder onderdeel van ons assortiment. De Nanna is namelijk het enige armatuur met een ‘’rechthoekige” voetafdruk en een grote stralingshoek. Zo heeft de Nanna S een beam angle van 90°x 60° en de Nanna L een beam angle van 90°x 70°. Effectief te gebruiken in grotere kamers en ruimten. Hoewel de bredere bundelspreiding niet voor meer licht zorgt, spreidt hij het licht wel verder uit.

Ruimte benadrukken.

Industriële ruimten, loungekamers en andere grote ruimten zijn perfecte ruimten voor de brede stralingshoek van de Nanna’s. Hiermee benadruk je de ruimte in een gebouw. Bredere stralingshoeken verspreiden het licht naar meer delen van de kamer. Het licht hoeft hier minder intens te zijn.

Presentaties tot leven brengen.

Een brede lichtspreiding is ook voor veel winkelinterieurs een goede keuze, omdat het licht gelijkmatig wordt verspreid en de producten in de schappen hiermee het beste tot hun recht komen. Uiteraard wordt het verlichtingsoppervlak bepaald door de stralingshoek en de afstand tussen het licht en het verlichte oppervlak. Breedstralers nemen iets meer afstand en gaan voor het grootste gebaar!

Nanna TR: eenvoudig aan te passen.

Voor het beste effect is de afstand naar de muur cruciaal. Voor maximale flexibiliteit is de Nanna verstelbaar. Kies je voor de Nanna TR (te bevestigen op een 1 of 3-fase rail) dan kun je ook de positie in de ruimte eenvoudig aanpassen. Niet voor niets is de Nanna TR (verkrijgbaar in maten S en L) ook in de retail erg populair. Andere winkelopstelling of nieuw assortiment? Dan is aanpassen zo gedaan.

Nanna BI: geïntegreerd in het plafond.

Ook kun je voor de Nanna BI gaan. Deze inbouw versie (verkrijgbaar in maten S en L) is ontworpen en gebouwd om perfect in het plafond te integreren. Ook dit armatuur  is verstelbaar. Niet voor niets is het een vaste waarde in veel verlichtingsprojecten.

Finetunen tot in de detail.

Je verlichting tot op detail finetunen? Bekijk alle mogelijkheden en specs hier. Alle leden van de Nanna familie zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs en wit en worden gebouwd naar jouw wens.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op. We vertellen je er graag meer over.

 

Projectfoto’s:

Project: Twinsz IJs & Zo, Berkel Enschot, The Netherlands
Gerealiseerd door: Bedrijfsverlichting.nl

Project: Bakery Germany
Gerealiseerd door: Microlight Hasbergen Germany

Project: Profimex Bedrijfskleding Rijssen
Gerealiseerd door: D&A Licht

 

We are #lightbuilders: Jos is een van ons.
Grote kans dat wanneer je ons belt, je hem aan…
Haarfijn uitlichten, vanuit het hart van de zaak.
In een winkel zoals die van Vodafone, is maximale flexibiliteit…
NIEUW: Drie aanwinsten High-Efficiency serie.
Ben je op zoek naar een armatuur dat maar liefst…