Je modewinkel verrijken: de kracht van perfecte verlichting.

Het project.
Het creëren van een uitnodigende sfeer is cruciaal voor elke modewinkel. Janse Mode, een gerenommeerd Nederlands merk, begreep dit en vernieuwde de verlichting in hun 14 winkels. Ze streefden naar uitstekende verlichting: kwaliteit, nauwkeurige kleurweergave en energie-efficiëntie.

Lichtpartner & architect.
In samenwerking met Create Light en Sjaak Hamstra Interieurs zorgde Janse Mode voor een revolutie in de winkelervaring met verbluffende en natuurgetrouwe verlichting. De gekozen trackspot speelde een cruciale rol en bood veelzijdigheid in stralingshoeken, lichtkleuren en accessoires.

Uitdagingen.
Een uitdaging in het project waren de verschillende kamerhoogtes, die elk verschillende stralingshoeken en lumenoutput nodig hadden. Met de gekozen spot, die aan deze uiteenlopende eisen voldoet, kan elke ruimte precies op maat worden gemaakt. Of het nu gaat om het verlichten van etalages, paskamers of looppaden, de spot levert de perfecte verlichtingsoplossing.

Uitstekende verlichting leveren.
Concluderend was het aanpassingsvermogen van de railspot cruciaal voor het verlichtingsproject van Janse Mode. Hij voldeed aan verschillende behoeften, integreerde naadloos met de eigentijdse look van de winkel en leverde uitstekende verlichting. Deze succesvolle implementatie benadrukt het belang van het kiezen van de juiste armaturen voor een uitzonderlijke winkelervaring.

               

The Dutch Dog: een unieke winkelervaring.
Het Project. The Dutch Dog is dé winkel voor alle…
Koninklijk Museum Delft: geschiedenis onthuld in het licht.
Het project. Het Koninklijk Museum Delft getuigt van eeuwen kunst…
Galerie Rozeta: de kunst van verlichting in beeld.
Het project. Gelegen in het Slowaakse Tatra-gebergte opende Galerie Rozeta…