Kantoorverlichting, slim met DALI.

Het creëren van een perfect gebalanceerde werkplek was de wens van Varex Imaging in Doetinchem bij het inrichten van hun moderne kantoor. Verlichting speelt dan natuurlijk een grote rol.

Het gebouw is ingedeeld in verschillende zones, zones met een open – en gesloten setting. Elk met een eigen functie. Om te ontmoeten, om te vergaderen of om geconcentreerd te werken. Elke ruimte vraagt zijn specifieke aandacht en uitstraling.  Een uitdaging waar D&A Licht wel raad mee weet.

De lijnverlichting dient als basis voor de sfeer: als decor met strakke lijnen en een unieke lichtbeeld. Het DALI-systeem is de basis voor de functionele ruimten, waarmee je controle hebt over het complete verlichtingssysteem. Zo kun je de hoeveelheid en intensiteit van het licht per ruimte bepalen en het dimmen automatisch instellen. Voor elke ruimte kun je een lichtscenario maken. Door deze controle heb je ook invloed op de energiebesparing.

De World 200 is toegepast in dit slimme systeem. Onze universele downlight is hier gemakkelijk voor in te stellen. De World familie onderscheid zich door de oneindige opties op dit gebied.

Ook geïnteresseerd in de mogelijkheden van DALI verlichting en de toepasbare armaturen? Neem gerust contact op. We helpen je graag verder.

We are #lightbuilders: Jos is een van ons.
Grote kans dat wanneer je ons belt, je hem aan…
Haarfijn uitlichten, vanuit het hart van de zaak.
In een winkel zoals die van Vodafone, is maximale flexibiliteit…
NIEUW: Drie aanwinsten High-Efficiency serie.
Ben je op zoek naar een armatuur dat maar liefst…