Light4U feliciteert SC Cambuur

Een topprestatie herhalen. Ondanks alles. Dat is grote klasse. Die unieke prestatie is voor ons een lichtend voorbeeld. SC Cambuur is weer terug waar de club thuishoort: in de spotlights. Op het hoogste niveau. We feliciteren iedereen met ‘hert’ voor de club met het kampioenschap en de terugkeer naar de Eredivisie.

Dat Light4U een Cambuur hart heeft is je misschien wel eens opgevallen op onze social media kanalen. Wij zijn trotse sponsor van SC Cambuur. Niet alleen omdat één van de eigenaren groot fan is, maar ook omdat we het belangrijk vinden om in de regio aanwezig te zijn. Als lokale partners wil je met elkaar de omgeving versterken. Vanuit deze gedachte hebben we gekozen om partijen te steunen die bij ons passen. SC Cambuur is hier één van. Waarom?

Zoals Cambuur alles in huis heeft om kampioen te worden, hebben wij alles in huis om kwaliteit op maat te leveren: een uitgebreid assortiment, een ruime voorraad en een innovatieve montage afdeling. Wij produceren eersteklas ledverlichting. Gemaakt om elke dag te presteren en klaar voor het hoogste niveau, net als Cambuur.

En bovendien wanneer je passie hebt voor wat je doet, dan maak je het verschil. Dat blijkt maar weer! Er altijd vol voor blijven gaan. Ook als het tegenzit. Samen ‘de kop derfoar’: dat is Cambuur en dat zijn wij.

 

We are #lightbuilders: Jos is een van ons.
Grote kans dat wanneer je ons belt, je hem aan…
Haarfijn uitlichten, vanuit het hart van de zaak.
In een winkel zoals die van Vodafone, is maximale flexibiliteit…
NIEUW: Drie aanwinsten High-Efficiency serie.
Ben je op zoek naar een armatuur dat maar liefst…