Focus.

Bouwen aan jouw unieke lichtoplossing.

#lightbuilders

Bij Light4U gaan we voor niets minder dan het beste voor jou. Dat vraagt om een topprestatie. In elke stap, elke dag weer. Lees meer over de toewijding die we in onze productie en service leggen.

R&D.

Innovatief.

Onze eigen R&D-afdeling stelt ons in staat om continu de nieuwste trends in verlichting en de elektronische industrie te implementeren en de mechanische, elektronische, optische of thermische parameters van onze armaturen te verbeteren. Zo maken we onze producten nog duurzamer en nog beter controleerbaar. Voordelen waarvan jij en je klanten elke dag kunnen genieten.

Hoog opgeleid en ervaren internationaal team
Ontwikkeling aansluitend op klantwensen van nu
Efficiëntie, high performance en universeel design

Ons doel? Om producten te ontwikkelen die nooit heimwee krijgen: zo goed geproduceerd, dat we ze nooit meer terugzien!

- Walter van Maren

Testen.

Nauwkeurig.

Elk jaar wordt de regelgeving nog strenger. Dankzij onze in-house testfaciliteiten, 3D-prototyping, externe laboratoria en de kennis van ons team, zijn we in staat om onze armaturen constant te evalueren en te verbeteren. Op deze manier kunnen we garanderen dat je altijd producten ontvangt die volledig voldoen aan de nieuwste normen.

In-house fotometrisch en thermisch laboratorium
In-house 3D-prototyping
Testen en certificering in geaccrediteerde laboratoria

Kwaliteit moet worden bewezen en alle opgegeven waarden moeten overeenkomen met de geteste resultaten.

- Tarek Nadim

Productie.

Flexibel.

Al onze armaturen worden met de hand gebouwd. Elk armatuur kunnen we op meer dan 5000 manieren voor je in elkaar zetten. Heb je een special nodig? Wij bouwen het. De flexibiliteit van onze assemblagelijnen stelt ons in staat om OEM-productie en maatwerkoplossingen in grotere of kleinere hoeveelheden te maken. Over het algemeen produceren we jouw oplossing binnen vijf dagen, met een van de beste prijs-kwaliteitverhoudingen op de markt!

Effectief, snel en flexibel
Voor OEM-partners en kleinere projecten
Semi-geautomatiseerde en handmatige montage

Een speciaal armatuur nodig voor uw project? Geen probleem. Wat u ook wenst, wij bouwen het in no-time voor u.

- Kasia Chwiejczak

Logistiek.

Snel.

In onze branche is snelheid altijd een must. Daarom zijn we snel in onze afspraken, bevestigingen en leveringen. Ons magazijn van ruim 2000 m2 stelt ons in staat om voldoende materiaal voor productie op te slaan, snel klaar te maken en direct te verpakken voor verzending. Kant-en-klare componenten zoals Nordic track systemen verzenden we binnen één dag.

Strategisch geoptimaliseerde en visionaire supply chain
Goed georganiseerd magazijnbeheersysteem
Betrouwbare logistieke partners voor on-time leveringen

Ruim op tijd bestellingen verzenden die worden gebruikt in projecten wereldwijd, dat maakt onze dag.

- Albertus de Leeuw

Sales.

TLC.

We zijn er trots op om met jou in hetzelfde team te zitten. Daarom nemen we de kwaliteit van onze samenwerking net zo serieus als de kwaliteit van onze producten. We helpen je graag bij het vinden van het juiste product voor je portfolio of je project. We begrijpen het belang van partnerschap, want alleen dankzij onze betrokken partners en klanten worden onze producten over de hele wereld geleverd.

Uitstekende service met snelle responstijd
Professioneel met een persoonlijke benadering
Technisch advies van zeer hoog niveau

Samenwerking, snelheid, kennis, eerlijkheid en zorg. Dat zijn volgens mij de belangrijkste aspecten in wat we doen. Alleen met deze aanpak kunnen we blijven bouwen aan langdurige, duurzame partnerships.

- Zuzana Nadim

Focus.

Kom zelf het beste van verlichting beleven.

Ons gloednieuwe hoofdkantoor in Joure is thuisbasis van verlichtingsprofessionals van over de hele wereld. Voor ons is het meer dan alleen een productiefaciliteit.

Het is een plek waar we onze passie voor verlichting kunnen delen. Uitgerust met alle faciliteiten die we nodig hebben, omringd door alle armaturen uit ons assortiment. Zo ervaren we elke dag de enorme veelzijdigheid die verlichting kan bieden.

In zekere zin werken we aan ons eigen, unieke verlichtingsproject. Wij nodigen je graag uit om dit ook te ervaren. Neem dan contact met ons op voor een afspraak om bij ons langs te komen. Je bent meer dan welkom.