Multifunctionele ruimte verlichten? Nordic Aluminium Global Trac!

Wat doe je als je een ruimte wil verlichten waar je vergadert, zelfstandig werkt , maar ook luncht? Juist, je past het Nordic Aluminium railsysteem toe! Groenendijk Licht laat in dit project voor het gloednieuwe kantoorpand van Aannemingsbedrijf Kroes uit Maasland duidelijk zien hoe de Global Trac goed tot zijn recht komt.

De Global Trac van Nordic Aluminium is niet voor niks het populairste railsysteem ter wereld. De hoogstaande kwaliteit, de makkelijke, snelle installatie en de flexibiliteit zorgen ervoor dat dit een favoriet is onder verlichtingsprofessionals.

In dit project schijnt onze Huginn trackspot in het carré vormige railsysteem. De Huginn heeft het juiste design voor een verticale en uitgerichte stand. Met een brede stralingshoek en zijn verscheidene opties is deze universele track spot op maat te maken voor de diverse doeleinden in een multifunctionele ruimte.  Bekijk hier de opties van de Huginn.

De Global Trac railsystemen van Nordic Aluminium zijn geschikt voor alle indoor projecten, zoals winkels, showrooms, hotels, restaurants en kantoren. Bekijk hier de mogelijkheden. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op en wij denken graag met je mee.

We are #lightbuilders: Jos is een van ons.
Grote kans dat wanneer je ons belt, je hem aan…
Haarfijn uitlichten, vanuit het hart van de zaak.
In een winkel zoals die van Vodafone, is maximale flexibiliteit…
NIEUW: Drie aanwinsten High-Efficiency serie.
Ben je op zoek naar een armatuur dat maar liefst…