Creating the Perfect Blend.

Building delightful lighting together.

Bij Light4U en Karizma Luce maken we verlichting die exact aansluit op de wensen van uw klanten. Wat ze op dat moment ook maar aan het doen zijn. Op ieder tijdstip. En waar dan ook.

Dat doen we elk op een eigen manier. Bij Light4U als uitblinker in slimme functionaliteit. En bij Karizma Luce als meesters in de creatie van geweldige ambiances. Vanuit dezelfde passie voor verlichting, met de focus op verschillende markten. Juist door dat verschil versterken we elkaar. Samen vormen we de Perfect Blend.

Succesdriehoek.

Onze thuishaven.

Light4U produceert al sinds 2004 op maat gemaakte armaturen. En in 2017 zag Karizma Luce het levenslicht. Vandaag de dag bedienen we elk onze eigen klanten, wereldwijd. Dan doen we vanuit onze gezamenlijke thuishaven in Joure.

Hier delen we meer dan alleen onze R&D-, test- en productiefaciliteiten. We wisselen ook onze kennis en ideeën uit. Het is een plek vol energie, waar alles samenkomt. Juist door die unieke symbiose zijn we van alle markten thuis.

Je bent onmisbaar.

Zonder jou kunnen we niet uitblinken. Want dankzij jou weten we wat er speelt. In de branche, maar ook op het gebied van de wensen en ambities van jouw klanten.

Jij inspireert ons om onze verlichting nog slimmer en fraaier te maken. Jouw expertise vanuit de praktijk is simpelweg essentieel om onze Perfect Blend onweerstaanbaar te maken.

Een cadeau voor in het hart van jouw huis.

Om onze relaties te bedanken voor een buitengewone samenwerking, geven we geschenken weg die de Perfect Blend symboliseren. Lokaal en met vakmanschap gemaakt. Functioneel van waarde én sfeer verhogend. Tot in lengte van jaren.

Onze cadeaus uit de Perfect Blend lijn zijn echte eyecatchers in de keuken, hart van elk huis. En plek waar vaak de beste ideeën ontstaan. Ze brengen mensen samen en nodigen uit tot (culinaire) creatie. We wensen je alvast veel inspiratie toe.