Premium showroomverlichting voor premium auto’s

Perfect uitkiende showroomverlichting maakt een wereld van verschil, zo bewees dit project van Greylite in Denemarken maar weer eens. Ze brachten de verlichting in de showroom van BMW-dealer Arne Poulsen Automobiler naar een niveau dat past bij dit premium automerk.

Voorheen was de showroom relatief slecht verlicht. Tl-buizen zorgden voor een laag verlichtingsniveau, een slechte productpresentatie en een onaantrekkelijke omgeving voor de klanten. De nieuwe verlichtingsoplossing moest flexibel, verkoop bevorderend en vooral energiebesparend zijn.

Greylite realiseerde een ingetogen maar krachtige oplossing: een rij 3-fasen tracks met daarin de Light4U Edda trackspot, met haar compacte en stijlvolle looks. Aan de lagere plafonds is 3200lm met een brede bundelhoek gebruikt. In de hogere ruimtes is gekozen voor 4400lm met een smallere lichtbundel.

Doordat er 4000 Kelvin armaturen zijn toegepast, komt het chroom en de metallic lak van de auto’s echt tot leven. Bovendien wordt zo een zeer lichte en uitnodigende sfeer gecreëerd: een ambiance die past bij de premium merkbeleving die zo bij BMW past.

We are #lightbuilders: Jos is een van ons.
Grote kans dat wanneer je ons belt, je hem aan…
Haarfijn uitlichten, vanuit het hart van de zaak.
In een winkel zoals die van Vodafone, is maximale flexibiliteit…
NIEUW: Drie aanwinsten High-Efficiency serie.
Ben je op zoek naar een armatuur dat maar liefst…