Project: Koud ijs in warm licht

Het is zomer en elk jaar brengt dit seizoen smakelijke verleidingen met zich mee, zoals bijvoorbeeld heerlijke ijsco’s. IJssalon Twinsz in Berkel-Enschot heeft bedrijfsverlichting.nl gevraagd om een passende oplossing aan te bieden.

Het was hun uitdaging om een gezellige, sfeervolle ruimte met een moderne uitstraling te creëren, die uitnodigt om ook zo’n heerlijk ijsco te komen proeven. Dit door verlichting toe te passen waardoor de eigengemaakte producten nóg verleidelijker worden. De LED oplossingen van Light4U zijn door middel van de juiste samenstelling van opties in staat om producten perfect tot zijn recht te laten komen.

Onze oplossingen

Na een korte testperiode was het duidelijk dat het warm witte licht het warme hout in het interieur goed tot z’n recht laat komen en daardoor de gewenste sfeer ontstaat.

Door gebruik te maken van het Nordic Aluminium lighting spanningsrail systeem met daarin de Huginn R, de Skadi 160 Track en de Nanna Small gecombineerd met Casambi, is deze ruimte precies geworden wat de eigenaren van Twinsz in gedachten hadden.

Of je nu gaat voor vanille, aardbei of chocoladesmaak, weinig mensen zullen de verleiding kunnen weerstaan van de kleurrijke smaken die door de armaturen Light4U zijn verlicht.

Uitdagend project

Heb jij ook een uitdagend project waarbij je jouw producten op aantrekkelijke wijze wilt presenteren? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op. We geven je graag persoonlijk advies.

We are #lightbuilders: Jos is een van ons.
Grote kans dat wanneer je ons belt, je hem aan…
Haarfijn uitlichten, vanuit het hart van de zaak.
In een winkel zoals die van Vodafone, is maximale flexibiliteit…
NIEUW: Drie aanwinsten High-Efficiency serie.
Ben je op zoek naar een armatuur dat maar liefst…