Project: schoolverlichting met de Light4U World en Challenge

schoolverlichting

De juiste schoolverlichting is erg belangrijk. Een omgeving waar je je goed kunt concentreren, wat rust geeft en waar informatie goed tot zich wordt genomen is essentieel voor een schoolgebouw.

Onze World 260 en Challenge zijn zeer geschikt voor schoolverlichting. Het project van Maas & Hagoort is hier een mooi voorbeeld van. Het is een tijdje geleden, maar toch één van onze favoriete projecten. In samenwerking met Bink Elektro hebben zij de verlichting verzorgd voor de nieuwbouw (2018) van het Vitalis College in Breda.

Duurzaamheid en de gezondheid van de leerlingen stonden centraal in dit project. Maas & Hagoort heeft hier rekening mee gehouden bij het maken van het lichtplan voor de schoolverlichting. Slokker bouwgroep heeft bij de realisatie van het gebouw duurzame materialen gebruikt. Het schoolgebouw is compleet gemaakt door het installeren van LED-verlichting. Dit bespaart niet alleen ruim in energiekosten, het heeft ook een lange levensduur.

Het resultaat is een modern, praktisch ingerichte leeromgeving welke toekomstbestendig is. De klant was zeer tevreden met het prachtige resultaat.

Onze World LED en Challenge hebben verschillende opties om uit te kiezen. Hierdoor zijn de armaturen passend te maken voor elk project, zoals in dit geval schoolverlichting. Uiteraard zijn wij er om je te adviseren. Neem gerust contact met ons op, we bespreken graag de vele mogelijkheden met je.

Fotografie: Riesjard Schropp

We are #lightbuilders: Jos is een van ons.
Grote kans dat wanneer je ons belt, je hem aan…
Haarfijn uitlichten, vanuit het hart van de zaak.
In een winkel zoals die van Vodafone, is maximale flexibiliteit…
NIEUW: Drie aanwinsten High-Efficiency serie.
Ben je op zoek naar een armatuur dat maar liefst…