Delen.

Anderen helpen te slagen.

De beste manier om succesvol te zijn, is door anderen te helpen slagen. Daarom ondersteunt Light4U talentvolle sporters en ambitieuze sportclubs. Bijzonder is onze relatie met Stichting ALS. Ons team zet zich graag in om hen die het nodig hebben, een beetje verlichting te brengen.

Fondsenwerving.

Helpen om ALS te verslaan. Om de spierziekte ALS te verslaan, is ons team al vaak in actie gekomen om geld in te zamelen. Zo hebben we hebben de Noordkaap gerond. De Mont Ventoux beklommen. Gezwommen in de Amsterdamse grachten. Ons eigen succesvolle zwemevenement georganiseerd. En er komt nog meer! Help je mee?

KerstSwim against ALS sparkled by Light4U

Walter: “Laten we samen ALS verslaan!”

Ik geef het meteen toe: ik heb zoveel geluk. Elke ochtend ga ik met veel plezier naar ons kantoor of naar onze klanten. Gewoon om een goede tijd te hebben, door samen steeds weer een stap verder te komen. Daar krijg ik veel energie van. Vroeger vond ik dit vanzelfsprekend. Maar een indrukwekkende ontmoeting bracht daar verandering in.

Als je leven tot stilstand komt

Een paar jaar geleden, toen Light4U bijna 10 jaar bestond, vroegen Wim en ik ons ​​af: hoe gaan we dat vieren? Een leuk feestje misschien? Ondertussen was er iets anders aan de hand. Kort voor ons jubileum waren we bij een wedstrijd van Lucky Ajax in aanraking gekomen met mensen met de spierziekte ALS. En ik kan je vertellen: die ontmoetingen maakten veel indruk. Je kinderen op de fiets naar school brengen, een blokje om: het kan ineens niet meer voor een ALS-patiënt. Hun leven komt tot stilstand. Voor zichzelf, maar natuurlijk ook voor hun omgeving.

Op weg tegen ALS

We besloten om ons als bedrijf elk jaar in te zetten voor de strijd tegen ALS. Geen feest dus, maar met veel plezier in beweging! Sindsdien hebben we in een oude Volvo achtduizend kilometer door ijzige winters in Europa gereden. Als team hebben we de Mont Ventoux veroverd. We ondersteunden zwemmers in de Amsterdamse grachten. We organiseerden ons eigen indoorzwemevenement. Allemaal om geld op te halen. Daarbij voelden we ons elke keer nog meer verbonden met het doel.

Een sprankeling is er om te delen

Wij vinden het prachtig om hieraan mee te werken. Natuurlijk: zakendoen is geweldig. Maar ik vind het ook belangrijk om oog te hebben voor mensen die het minder hebben. Aandacht geven en je ‘sparkle’ delen, daar gaat het om. Als persoon, maar ook als bedrijf. Het geeft ons energie om samen iets te bereiken buiten ons dagelijks werk om. Je bent altijd welkom om met ons mee te doen! – Walter van Maren (directeur Light4U)

Sponsoring.

Als grote sportfans steunen we graag ambitieuze sporters en clubs. Daarom is Light4U trotse sponsor van Eredivisie voetbalclub Cambuur Leeuwarden, getalenteerd motorrookie Jayant Chote en diverse lokale sportclubs.

Sponsor story: Jayant Chote op weg naar de top.
Een absolute noodzaak voor een motorcoureur van wereldklasse is mentale…
Supporter van het NAH-Beweegteam.
Bij Light4U houden we ervan constant in beweging te zijn.…
Light4U feliciteert SC Cambuur
Een topprestatie herhalen. Ondanks alles. Dat is grote klasse. Die…