Sponsor story: Jayant Chote op weg naar de top.

Een absolute noodzaak voor een motorcoureur van wereldklasse is mentale weerbaarheid, concurrentievermogen en werkethiek. Jayant Chote, motorcoureur en jong talent, heeft het allemaal. Trots zijn we dat we hem kunnen steunen onderweg naar de top.

Genen en talent.

Jayant, nu 14 jaar, zat eerder op een motor (minibike) dan op een gewone fiets. Vanaf zijn 5e jaar is hij gefascineerd geraakt door snelle motoren en vanaf zijn 7e jaar heeft hij zichzelf als doel gesteld kampioen te worden. Zie hem hier in actie.

Competities.

Hij is hard op weg. Inmiddels heeft hij 6 jaar ervaring in de internationale competitie, waarvan 2 jaar in de Spaanse competitie. Hier hebben ze het zwaarste deelnemersveld. Dit heeft hem sterker gemaakt. Dit seizoen rijdt hij naast het circuit race motor, de NK Supermoto S4. Een belangrijke training om beter te worden. En ook hier schittert hij op het circuit en op het podium. Als 14-jarige, racet hij tegen de senioren (experts in de leeftijd van 25-40 jaar). Jayant op een 350cc motor, de mannen op een 450cc. De ogen zijn op hem gericht.

Blijven leren.

Van een minibike met 50cc 2-takt naar een 250cc 4-takt race motor naar een Supermotard 250cc en 350cc. Racend op circuits waarop ook MotoGP wordt verreden. Een proces van aanpassen aan verschil in vermogen, techniek en circuit. Het gebeurt met vallen en opstaan, teleurstellingen verwerken en nooit opgeven. Jayant weet precies wat nodig is om zijn doel te halen: RedBull MotoGP Rookies en dan door naar Moto3. Met als uiteindelijke doel om wereldkampioen te worden.

Steun.

Jayant heeft een naam gemaakt in Spanje, daar waar de kampioenen rijden. In Nederland wordt hij nauwlettend gevolgd. Zijn toekomst is veelbelovend. Het is hard werken, maar hij zal nooit opgeven! Wil je hem volgen of steunen? Neem dan contact op met: Stichting 24Racing: info@jayrabbitracing.nl, +31 (0)6 – 48 49 85 65

Je kunt hem hier volgen:  https://jayrabbitracing.nl/, www.24racing.nl, Jayant Chote – Motor racer – Stichting 24Racing | LinkedIn

 

We are #lightbuilders: Jos is een van ons.
Grote kans dat wanneer je ons belt, je hem aan…
Haarfijn uitlichten, vanuit het hart van de zaak.
In een winkel zoals die van Vodafone, is maximale flexibiliteit…
NIEUW: Drie aanwinsten High-Efficiency serie.
Ben je op zoek naar een armatuur dat maar liefst…