Sponsorverhaal: Dartteam Tigh Barra 1.

Succes deel je. Met het team, dat elke dag een topprestatie neerzet. Met onze klanten, die keer op keer op ons vertrouwen. Maar ook door jonge talenten en ambitieuze sportclubs te steunen. In dit geval komt het jonge talent uit ons eigen team. Onze magazijn medewerker Albertus en zijn dartteam Tigh Barra 1.

Waar het allemaal begon.

Acht jaar geleden ontdekte Albertus het darten. Hij is erg enthousiast en direct een liefhebber. Met zijn vrienden richt hij een team op om op competitieniveau te spelen. Een groep van talentvolle darters en een belofte: het bereiken van de Eredivisie. Ze zijn goed op weg! Inmiddels spelen ze in de tweede divisie. Albertus: ‘’Er zijn nog twee divisies boven die van ons, de eerste divisie en de Eredivisie’’.

Een steuntje in de rug.

Een ambitieus team met veel potentie dus. Dit was voor Light4U genoeg reden om shirtsponsor te worden om het dartteam een welverdiend ‘steuntje in de rug te geven.’ In deze shirts is Tigh Barra 1 elke dinsdagavond in actie te zien in verschillende cafe’s, kroegen en andere dartlocaties in Friesland.

Het team van Light4U staat achter Tigh Barra 1 en wenst ze heel veel succes!

We are #lightbuilders: Jos is een van ons.
Grote kans dat wanneer je ons belt, je hem aan…
Haarfijn uitlichten, vanuit het hart van de zaak.
In een winkel zoals die van Vodafone, is maximale flexibiliteit…
NIEUW: Drie aanwinsten High-Efficiency serie.
Ben je op zoek naar een armatuur dat maar liefst…