Sta je in de energiebesparende modus? Ontdek de High Efficiency versie van de Edda L, de Edda L HE.

Hogere performance, lagere energiekosten.

Door de techniek van de Edda L te verfijnen is de lichtopbrengst hoger dan voorheen en het energieverbruik daardoor 20% lager. Dat merk je direct in je elektriciteitskosten. Bekijk het rekenvoorbeeld en zie wat het je oplevert.

Lichtopbrengst en kleurweergave.

Het geheim van de Edda L HE is dat de hoge performance samengaat met een hoge kleurweergave. Deze kleurweergave is essentieel bij het verlichten van een winkel. Immers, een winkel moet sfeervol en uitnodigend zijn, maar ook functioneel. De kleurweergave en echtheid is van grote invloed op de beleving en aankoopkeuzes van een klant.

Voor elk project.

De Edda L HE vindt zijn plek trouwens ook uitstekend in showroom – en hospitality verlichting. Je kunt kiezen uit 930HE of 940HE, verschillende dim- en control opties en accessoires. Dit maakt de Edda L HE aantrekkelijk voor elk project.

Verlaag je CO2 uitstoot.

De toegepaste techniek van de High Efficiency uitvoering heeft een positieve impact op de CO2 uitstoot. Bekijk de specificaties hier. Geïnteresseerd?  Neem gerust contact met ons op via +31 (0) 513 41 70 90 of via info@light4u.io. De Edda L HE is vanuit voorraad leverbaar en stellen we graag samen voor jouw project.

We are #lightbuilders: Jos is een van ons.
Grote kans dat wanneer je ons belt, je hem aan…
Haarfijn uitlichten, vanuit het hart van de zaak.
In een winkel zoals die van Vodafone, is maximale flexibiliteit…
NIEUW: Drie aanwinsten High-Efficiency serie.
Ben je op zoek naar een armatuur dat maar liefst…