Supporter van het NAH-Beweegteam.

Bij Light4U houden we ervan constant in beweging te zijn. Het geeft ons energie en houdt ons scherp. Heb je niet-aangeboren hersenletsel (NAH), dan is dit helaas niet vanzelfsprekend. Daarom sponsoren we een bijzonder, nieuw project dat deze mensen helpt in beweging te blijven.

Word je getroffen door een herseninfarct, hersentumor of ongeluk, dan heeft dat een enorme impact. Op jezelf én je omgeving. Je moet leren leven met beperkingen. Die zijn soms tijdelijk, maar vaak chronisch. Denk aan verstoorde spraak of emoties, geheugenverlies, uitval van lichaamsfuncties, overgevoeligheid voor prikkels of extreme vermoeidheid.

Gelukkig is daar zorg voor. Maar wanneer deze is gestopt, is er geen vervolgtraject meer. Het gevolg? Een vacuüm. Daarom hebben Ziekenhuis Tjongerschans, Sportstad Heerenveen, en de Edwin van der Sar Foundation het NAH-Beweegteam opgezet: een uniek sociaal maatschappelijk project voor Heerenveen en wijde omgeving.

Het doel is helder: mensen met NAH ook na de reguliere zorg in beweging houden. Met een vervolgtraject waarin beweging centraal staat. Denk aan fitness, wandelen of zwemmen. Beweging is namelijk goed voor het brein. En een fitter brein betekent fittere mensen. Zo wordt er verder gebouwd aan verder herstel. Bij patiënten zelf, maar ook voor de mensen om hen heen.

We vinden dit een prachtinitiatief en steunen het van harte. Het NAH-Beweegteam ook sponsoren? Kijk hier voor meer informatie.

 

We are #lightbuilders: Jos is een van ons.
Grote kans dat wanneer je ons belt, je hem aan…
Haarfijn uitlichten, vanuit het hart van de zaak.
In een winkel zoals die van Vodafone, is maximale flexibiliteit…
NIEUW: Drie aanwinsten High-Efficiency serie.
Ben je op zoek naar een armatuur dat maar liefst…