Team ‘Th2or’ zwemt de ‘Groninger Swim Challenge’ tegen kanker

De Groninger Swim Challenge zal binnenkort weer plaatsvinden. Tjebbe Joosten van Rexel vroeg ons om team Th2or te steunen bij hun deelname aan dit mooie, sportieve evenement. Hiermee zamelen zij geld in voor het UMCG Kanker researchfonds, een onderdeel van KWF kankerbestrijding. Kanker is een ziekte die ons allemaal raakt. Of je het nu zelf hebt, of iemand om wie je geeft, het ontwricht je leven. Onderzoek om kanker te voorkomen, te genezen of de kwaliteit van leven met kanker te verbeteren is ontzettend belangrijk voor ons allemaal.

Daarom steunt Light4U natuurlijk dit initiatief en mooie doel!

Groninger Swim Challenge

Op 28 augustus zal de Groninger Swim Challenge voor de 7e keer plaatsvinden. Er zijn drie verschillende afstanden, waarvan de Classic Swim met 35 km de langste is. Hierbij wordt er vanuit het dorp Zoutkamp gezwommen naar de finish in de stad Groningen. Team Th2or gaat deze uitdaging graag aan.

Team Th2or

In team th2or, bestaande uit twee teams van vijf zwemmers, heeft iedereen een eigen persoonlijke reden om zich in te zetten tegen Kanker. Enkele teamleden doen zelfs al voor de 5e keer mee aan de Groninger Swim Challenge. Het is een fysieke topprestatie! En zij doen dat voor al die mensen die strijden tegen kanker nu en in de toekomst.

Doneert u ook?

Wij juichen de inzet tegen kanker graag toe en hopen dat ook anderen hun steentje zullen bijdragen. Doneren kan via de website van de Groninger Swim Challenge 

Wij willen Team Th2or (1 en 2), maar ook de andere teams ontzettend veel succes toewensen met deze Swim Challenge, tegen de ziekte die ons allemaal vroeg of laat raakt.

We are #lightbuilders: maak kennis met Zuzana, onze International Sales Director.
“Wij geven om je. En het is aan ons om…
Wisselende displays? Gebruik inbouw banana spots!
Maak kennis met de Light4U Sana. Deze banana spotlight is…
Fijne paasdagen!
Onze #lightbuilders wensen jullie allemaal een fijn paasweekend! Tijdens deze…
Menu