We vieren tien jaar samenwerking met LIVAL.

Deze maand vieren we een bijzonder jubileum. Light4U mag zich namelijk precies 10 jaar Nederlandse distribiteur noemen van het Finse kwaliteitsmerk LIVAL. Het fundament onder deze innige Fins-Nederlandse samenwerking? Vertrouwen. Een kort woord, met grote impact.

Zeker en avontuurlijk.

“Een goede samenwerking begint altijd met vertrouwen. En dat hebben we in elkaar.” zegt Jarmo, Sales Manager van LIVAL. “Maar minstens zo belangrijk is dat je er alles aan doet het gezamenlijke doel te halen: klanten in Nederland razendsnel premium verlichtingsoplossingen bieden.”

Grootse teken van vertrouwen.

Light4U heeft die bereidheid, aldus Jarmo: “Dat hebben ze keer op keer bewezen. Bijvoorbeeld door eerst orders te plaatsen en hier vervolgens een markt voor te creëren. Voor veel andere partijen is dat geen optie. Die willen eerst een koper voordat ze daadwerkelijk bestellen. Dat Light4U daar juist niet voor kiest, is voor ons het grootste teken van vertrouwen.”

Walk the talk.

Volgens Wim, directeur van Light4U, spelen ook de korte lijntjes een grote rol: “Wat dat betreft lijken Finnen en Nederlanders wel wat op elkaar. We houden beide van directe communicatie. Wanneer er iets aan de hand is, dan lossen we samen snel het op.” Jarmo noemt dat de ‘walk the talk’ attitude: gewoon elke dag doen wat je belooft.

Positieve vibes.

Wat de toekomst brengt? Jarmo: “We willen de eerste keuze zijn voor retailers die betaalbare verlichting van hoge kwaliteit in huis willen halen. Dat doen we door ‘meer licht met minder energie’ te bieden, dankzij onze efficiënte led-oplossingen. Met een samenwerking als deze, met net zoveel positieve vibes als de afgelopen tien jaar, blijven we op zeker een grote impact maken in de wereld van verlichting.”

#wearelightbuilders

We are #lightbuilders: Jos is een van ons.
Grote kans dat wanneer je ons belt, je hem aan…
Haarfijn uitlichten, vanuit het hart van de zaak.
In een winkel zoals die van Vodafone, is maximale flexibiliteit…
NIEUW: Drie aanwinsten High-Efficiency serie.
Ben je op zoek naar een armatuur dat maar liefst…