Uitgelicht: Light4U armatuur voldoet aan elke vraag van je verlichtingsproject

Wist je dat je met bijna elk armatuur van Light4U meer dan 5000 combinaties kunt maken? Dankzij het brede assortiment aan producten en accessoires van Light4U kunnen we per project voldoen aan verschillende wensen en eisen wat betreft installatie, afmetingen, lichtkleur, IP-waarde of stralingshoek.

Wij leveren complete verlichtingsoplossingen: railarmaturen, inbouwarmaturen, opbouwarmaturen, LED panelen, lineaire armaturen, pendelarmaturen en railsystemen. Zo kunnen we op elke vraag een antwoord op maat ontwikkelen. Slim, snel en flexibel. De Light4U armaturen zijn uitermate geschikt voor retail, utiliteit, showrooms en hospitality. De armaturen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, waardoor ze in elk interieur passen.

Opties om uit te kiezen

  • Een enkele CCT van 2700K tot 5000K, speciale retailversies (Fashion, Art, Bread, Fish, Meat, Tinge), full spectrum optie (Spectral LED), dim to warm (1800K-3000K), tuneable white (2700K-6500K) of zelfs tuinbouw lichtspectrum
  • CRI naar keuze (RA)> 90, (RA)> 97, (RA)> 80
  • Verschillende besturingsopties: DALI, 1-10V, phase cut dimming, Bluetooth Casambi, on/off
  • Diverse accessoires: helder glas, mat glas, honeycomb, barndoor
  • Een breed scala aan verwisselbare reflectoren, lenzen of een verstelbare lens voor het creëren van verschillende stralingshoeken
  • Armaturen met een hogere beschermingsgraad IP40 of IP65 voor veeleisende ruimtes.

Duurzaamheid

We houden ook rekening met projecten waar een renovatie nodig is. Dankzij de comfortabele afmetingen van de inbouwarmaturen en de verschillende opties, vind je altijd de maat die je nodig hebt om een verouderd armatuur op een duurzame manier te vervangen.

Betrouwbaarheid

Eén van de belangrijkste kenmerken van Light4U is de flexibiliteit en betrouwbaarheid in de leveringen. Light4U zorgt ervoor dat de armaturen altijd worden geleverd wanneer ze nodig zijn. Het project is door de oplevering verzekerd van het aanbod en met de garantie van 5 jaar kunt u vertrouwen op onze kwaliteit.

Uiteraard zijn wij er om je te adviseren. Neem gerust contact met ons op, we bespreken graag de vele mogelijkheden met je.

We are #lightbuilders: Jos is een van ons.
Grote kans dat wanneer je ons belt, je hem aan…
Haarfijn uitlichten, vanuit het hart van de zaak.
In een winkel zoals die van Vodafone, is maximale flexibiliteit…
NIEUW: Drie aanwinsten High-Efficiency serie.
Ben je op zoek naar een armatuur dat maar liefst…