Verlichtingsboost met karakter.

Zwart is een raadselachtige kleur. Het wordt gebruikt bij verschillende gebeurtenissen en geassocieerd met verschillende emoties. Maar wordt vooral ook gezien als formeel, elegant en prestigieus. Door in een grote witte ruimte zwarte verlichtingsarmaturen te gebruiken  krijgt deze ruimte karakter. Een mooi voorbeeld is de  winkel van Marie Stella Maris aan de Van Baerlestraat in Amsterdam. Hier is door onze partner bedrijfsverlichting.nl nieuwe verlichting geplaatst.

Een mooie strakke uitstraling, relatief hoge witte muren, witte meubels en displays kenmerken de ruimte. De toegepaste zwarte verlichtingsrail en zwarte armaturen geven de zaak een geweldige boost. De subtiele track spot LIVAL Cafeteria licht de displays prachtig uit. De warm witte lichtkleur (lichtkleur 930) past precies bij de beleving van de producten van Marie Stella Maris.  Premium essentials om goed voor je zelf te zorgen:  “Enjoy the delights of the world responsibly while caring for others”

Voor bijna al onze armaturen is een zwarte versie beschikbaar. Benieuwd naar ons hele assortiment? Check het hier of neem gerust contact met ons op via +31 513 41 70 90.

Fotografie: Bianca Wesselius, Way2Style

We are #lightbuilders: Jos is een van ons.
Grote kans dat wanneer je ons belt, je hem aan…
Haarfijn uitlichten, vanuit het hart van de zaak.
In een winkel zoals die van Vodafone, is maximale flexibiliteit…
NIEUW: Drie aanwinsten High-Efficiency serie.
Ben je op zoek naar een armatuur dat maar liefst…