We are #lightbuilders: Maak kennis met onze Sales Manager Ferdi

Als je wilt bouwen, dan begint dat altijd met vertrouwen. Op persoonlijk én zakelijk niveau. Dat vertrouwen elke dag waarmaken maakt mijn vak zo mooi.” Ferdi, onze sales manager Benelux, is een lightbuilder in hart en nieren. Zijn favoriete bouwstenen? Een mix van ouderwetse aandacht en kersverse innovaties.

“Ik vind het belangrijk onze klanten zoveel mogelijk persoonlijk op te zoeken. Daarom zit ik nu ook in de auto naar een klant aan de andere kant van het land. Een rit van bijna drie uur, maar ik doe dat graag. Die aandacht is namelijk één van onze belangrijkste pijlers. Wat ik ga bespreken? Ik zorg ervoor dat ik altijd iets nieuws bij me heb. Denk aan technieken of armaturen die juist voor die klant interessant zijn.

Minstens zo belangrijk is dat we ook van elke klant willen leren. Wat zijn de ervaringen met een specifiek armatuur? Hoe presteert die nieuwste techniek in de praktijk? En wat kan beter? Want misschien ontwikkelen wij dan wel de lichtoplossingen, de klant ervaart ze. En hoe beter we op elkaar aansluiten, hoe beter we ook in de toekomst onze producten kunnen produceren. In die zin bouwen we echt met elkaar aan nog betere verlichting.

De Nederlandse verlichtingsmarkt is een gigantische markt, maar tegelijkertijd ook een klein wereldje. Met enorm veel projectverlichters, die toegang hebben tot alle leveranciers. Het is daarom voor ons dan ook zaak echt onderscheidend te zijn. Hoe we dat doen? Met een uniek recept voor elke klant. Vroeger was dat heel basic. Met een beperkt assortiment armaturen, waarin een handvol lichtbronnen geplaatst kon worden.

Vandaag de dag hebben we ongekend veel mogelijkheden om dat recept continue te verbeteren. Uitdaging is om het steeds op smaak te houden. Daarvoor moet je wel weten wat er speelt. In de markt en bij de klant. En daarin gaan we heel ver. Soms letterlijk, zoals vandaag. Want als wij altijd nieuwsgierig blijven, dan zullen (nieuwe) klanten dat ook naar ons zijn. En zo bouwen we stap voor stap verder.”

We are #lightbuilders: Jos is een van ons.
Grote kans dat wanneer je ons belt, je hem aan…
Haarfijn uitlichten, vanuit het hart van de zaak.
In een winkel zoals die van Vodafone, is maximale flexibiliteit…
NIEUW: Drie aanwinsten High-Efficiency serie.
Ben je op zoek naar een armatuur dat maar liefst…