We are #lightbuilders: ontmoet the lightbrothers.

Bij Light4U bouwen we aan licht. En da’s elke keer maatwerk. Elk armatuur dat je in huis haalt, heeft namelijk de volle aandacht in onze assemblage afdeling gekregen. Arthur is een van de specialisten die elk armatuur exact naar jouw wensen bouwt. Bijzonder is dat hij collega is van zijn broer Rutger. Samen werken ze op de assemblage. Hiermee zijn het niet alleen lightbuilders, maar ook lightbrothers!

Werken bij Light4U is voor sommigen dus family business, maar voor veel anderen een avontuur ver van huis. Want naast onze locals zijn er ook veel lichtprofessionals van over de grens bij ons te vinden. Bijvoorbeeld op onze sales afdeling, maar ook in het warehouse en productie. Waar we ook vandaan komen, we hebben allemaal één doel: we houden ervan het beste uit verlichting te halen.

Op de assemblage is de variatie in orders groot. Dat zit hem volgens Arthur niet alleen in de verschillende modellen, ook de hoeveelheden wisselen sterk: “Vanochtend hebben we 43 Edda’s tailormade gemaakt. Daarna slechts één Nanna en vervolgens vier Worlds. Elk armatuur vraagt zijn eigen tijd. Van een standaard handeling binnen twee minuten, tot een precisieklus waarbij het armatuur helemaal uit elkaar gehaald moet worden. Hoe dan ook, het komt altijd op de millimeter aan. Het moet gewoon perfect zijn. En dat maakt het voor mij juist zo interessant!”

Rutger, Arthur en de andere assemblage-teamleden kunnen altijd versterking gebruiken. Light4U groeit en daarmee onze vraag naar technische vakmensen ook. Ook interesse om Lightbuilder te worden? Bekijk onze openstaande vacatures of neem contact met ons op. We horen graag van je!

Wij zijn #lightbuilders.  Jij binnenkort ook?

Klaar voor de Big Bing?
Op zoek naar iets speciaals om je lichtplan een boost…
Connected, zin om verder te bouwen met jou.
Het is geen geheim dat we met zijn allen enerverende…
De Skadi familie: universeel design voor onbegrensde mogelijkheden
Bij Light4U kunnen we elk armatuur op wel duizenden manieren…
Menu