Kansen.

Ben jij onze nieuwste #lightbuilder?

Licht.

Het begin van alles.

Het laat je groeien.
Het brengt je verder.
Het brengt ons samen.

Afdelingen.

Assemblage.
Onze assemblage-afdeling is de machinekamer van Light4U. Je werkt in een team met feeling voor techniek, oog voor detail en altijd een goede vibe.
Logistiek.
We staan erom bekend dat we razendsnel leveren. Wereldwijd. Dat vraagt om slimme routes, doordachte systemen en echte aanpakkers.
Inkoop.
Zonder goede inkoop geen licht voor onze klanten. Jouw inkoop-skills zorgen voor prachtprojecten met de nieuwste technieken, tegen een scherpe prijs.
R&D.
Bouwen aan licht kan niet zonder goed plan. Op onze Research & Development afdeling ontwikkel je innovatieve lichtoplossingen en maak je alles elke dag een beetje beter.
Sales.
Klanten blij maken. Of ze nu om de hoek of aan de andere kant van de wereld zitten. Met jouw advies en service maak je het verschil.
Marketing.
Als lightbuilders houden van bouwen. Daarom staat ook ons merk constant in de steigers. Alles om (toekomstige) klanten ervan te overtuigen dat ze toch écht blij Light4U moeten zijn.
Administratie.
Met alles wat er vanuit de hele wereld binnenkomt en de deur weer uitgaat, is een goede financiële huishouding key. Jij koppelt overzicht aan razendsnelle (trans)acties.
HRM.
De juiste mensen bij elkaar brengen en dan met elkaar groeien. Een wereldbaan. Ook omdat onze teamleden uit alle windstreken komen.

Jij als een lightbuilder.

Wees als eerste op de hoogte bij nieuwe vacatures.